Novinky

F. Willich GmbH + Co. KG. na návšteve v Radetone

Do Radetonu zavítal F. Willich GmbH + Co. KG. Táto nemecká továreň je jedným z popredných výrobcov stavebnej chémie v Európe. Čo nás ale hlavne zaujíma je, že sa v ich portfóliu nachádza živica a ďalšie hmoty pre bezvýkopové opravy kanalizácií a šácht.

17. 1. 2024 |

Pretože ide o jedného z mála výrobcov tejto chémie, ktorý stojí na začiatku obchodného ”potravinového” reťazca, očakávame dobré dodacie podmienky aj cenu.

Živica typu ColdCuring je určená pre studené vytvrdzovanie kanalizačných vložiek v prirodzenom prostredí bez použitia horúcej vody, pary, či UV svetla. Pri tejto práci je možné nechať celý vytvrdzovací "cirkus" doma.

Podarilo sa im vyvinúť aj živicu s dlhým časom na spracovanie, ale s rýchlym naštartovaním vytvrdzovacieho procesu pri kontakte s teplom. Zázrak!  

Ako výrobcovia sa môžu hrať s parametrami jednotlivých živíc, vďaka čomu majú v portfóliu materiál pre akúkoľvek situáciu v teréne.

V ponuke sú:

👉 silikátové živice pre krátke vložky,
👉 epoxidové živice pre studené aj horúce vytvrdzovanie,
👉 živica pre UV/LED svetlo bez styrénu a s DIBT certifikáciou,
👉 vodeodolné živice pre injektáže,
👉 materiál na zakončovanie vložiek v šachte,
👉 zmesi pre opravy šachiet,
👉 ďalšie materiály a príslušenstvo.

Stali sme sa zástupcami tohto výrobcu pre Česko a Slovensko, a tak ak by vás zaujímalo viac informácií, alebo by ste si chceli materiály vyskúšať, ozvite sa nám.